Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το free-art.gr σας προσφέρει τους εξής τρόπους πληρωμής:

  • Αντικαταβολή (μόνο για Ελλάδα)

Επιλέξτε την “αντικαταβολή”, μόνο για παραλαβές εντός της Ελληνικής επικράτειας. Πληρώστε απευθείας στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής (κούριερ) που συνεργαζόμαστε, με την παραλαβή της παραγγελίας σας. Επιβαρύνεστε με κόστος 2€.

  • Κατάθεση ή Μεταφορά σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Επιλέξτε την “κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό”, για παραγγελίες από την Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό. Παρακαλούμε στην αιτιολογία, να αναφέρετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας. Για την άμεση εκτέλεση της παραγγελίας σας, αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης στο email: shop@free-art.gr.

* Η παραγγελία σας, θα παραμείνει ενεργή έως και 3 ημέρες μέχρι την πραγματοποίηση της κατάθεσης. Σε αντίθετη περίπτωση, θα ακυρώνεται αυτόματα.                                                                                  ** Σε περίπτωση κατάθεσης από άλλη τράπεζα, επιβαρύνεστε με τα έξοδα τραπέζης.

 

  • Πιστωτική – Χρεωστική Κάρτα

Επιλέξτε την “πληρωμή με κάρτα”, για παραγγελίες από την Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό. Αποδεκτές κάρτες είναι οι Visa, MasterCard, Maestro, AmericanExpress και Diners. Στην φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας που είστε δικαιούχος και για τα οποία είστε οι μόνοι υπεύθυνοι ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών. Η χρέωση θα πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας αυτής, πιστοποίηση των στοιχείων και διαθεσιμότητα υπολοίπου, ώστε να καλύπτει την αξία της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που απορριφθεί η εν λόγω συναλλαγή από την αρμόδια τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, τότε η αγορά δεν πραγματοποιείται. Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών, γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της τράπεζας. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας στο 27210 84254, ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής. * Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.   

  • Paypal

Επιλέξτε την “Paypal”, για παραγγελίες από την Ελλάδα, Κύπρο και το εξωτερικό. Η PayPal είναι ο ταχύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να στέλνετε, να λαμβάνετε χρήματα και να εκτελείτε πληρωμές μέσω Internet. Απλά με το email σας και μόνο, συνδέστε την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα ή τον αριθμό λογαριασμού τραπέζης σας και κάντε τις πληρωμές σας απ’ όπου κι αν βρίσκεστε.